fredag 25 december 2009

Juldagen


För några år sedan innebar juldagen fest och utgång på Statt, numer är det ännu mer familjemys som gäller. Ska snart till svärföräldrarna för att fira med Anders brorsson så då får nog Melker se tomten.

Vi i familjen Johansson/Persson hade nog varit snälla i år för vi fick en hel del klappar så de tackar vi för. Fick bl.a. den kameraryggsäck som jag pratat om tidigare, riktigt skönt att ha båda objektiven med sig samtidigt samt att jag rymmer laddare, sladdar och minneskorten också. Toppen, (som Maria Montazami skulle sagt:)).

Melker somnade igår vid halv nio men vaknade efter en timma och var helt förtvivlad, bara skrek och grät. Efter en Ipren så piggnade han till och rejsade runt till kl tolv när våra gäster gått hem och vi gick och lade oss...tur att det inte var dagis i dag med andra ord.

Han har förutom problem med tänderna, fått något som verkar vara höstblåsor. Händer, runt munnen, bakom benen, usch, stackars liten. Men det verkar vara på gång att försvinna så det är ju skönt för honom. Blåsor i munnen och tänder på väg, det kan inte vara skönt.

Melker fick en himla massa julklappar och han diggade dem verkligen. En superfin hemmagjord käpphäst och en snöskopa var det han lekte med mest, samt verktygsbänken som jag fyndat på Reprisen för en tjuga, det har han lekt med idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar