tisdag 24 november 2009

Snart Winnerbäck

Eftersom sambon kom hem i hyfsad tid efter jobbet så har jag ikväll fått lite gjort. Målat ett varv på ena sidan av grinden, tömt kamerorna i segdatorn uppe, bränt ner på skivor, lagt i framkallningsmappar, gjort två stora köttfärslimpor med allt möjligt mumsigt i och nu ska jag nog skruva ihop Hokus Pokusstolen, sätta in några kort i album och sen slappa...Hur länge kan man vara vaken när man ska upp kvart i sex?

Sonen har idag för första gången sovit bara en gång på dagis. Idag lyckades de hålla honom vaken till lunchen, där han åt liite palt, och sen sussade han i två timmar. Vore nog bra för honom om han orkade göra så fler dagar. Ikväll lade sambon honom i sin egen säng, men när han sedan vaknade en timme senare så gick det inte att söva om honom där. Blä. Det skulle verkligen vara trevligt om han kunde sova längre i sin egen säng än en sketen timma!Hit kan man drömma sig tillbaka...

Imorgon blir det först vanliga jobbet och efteråt blir det heldag/kväll i Lule med vinlotteribrudarna. Shopping (hur man nu gör det när lönen kommer på fredag), middag på Allstars och sen Winnerbäck! Skoj ska det bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar